Despre noi

image1SC CO INVEST BROKER DE ASIGURARE SRL este prezenta pe piata asigurarilor din anul 2005, autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara si inregistrata in Registrul Brokerilor Autorizati din Romania sub numarul RBK 318, cu capital social 150.000 RON, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/3432/2005 avand CUI 17985445.

Societatea a avut o evolutie ascendenta realizand parteneriate de durata, puternice si stabile, oferind clientilor sai consultanta specializata in managementul riscului pentru incheierea asigurarilor cat si pentru avizarea daunelor.

CO INVEST BROKER DE ASIGURARE intermediaza toate tipurile de asigurari precum si asigurarile de sanatate private prin pachete de servicii medicale oferite de asiguratori prin clinici si spitale atat de stat cat si private.
De asemenea intermediem si asigurari de pensii facultative.

In relatia cu societatile de asigurare compania noastra negociaza si analizeaza in interesul clientilor conditiile de asigurare obtinand preturi favorabile pentru acestia.

Acordam asistenta clientilor atat in relatia cu societatile de asigurare cat si pentru obtinerea despagubirilor datorate de catre acestea integral si operativ.

Suntem atenti la identificarea si evaluarea riscurilor pe care le implică activitatea clientului, imbunatatirea conditiilor contractuale, adaptarea acestora la necesitatile fiecarui client si gestionarea contractelor pe intreaga perioada de asigurare.

Echipa este formata din specialisti care va stau la dispozitie cu operativitate si profesionalism oferind solutii pentru siguranta companiilor si angajatilor acestora. Impreuna cu asiguratorii putem crea produse personalizate si dezvolta produse co-brand.

CO INVEST BROKER DE ASIGURARE isi propune realizarea unui parteneriat de durata cu clientii bazat pe transparenta, corectitudine si adaptarea in permanenta de solutii utile si inovatoare.

Comentariile sunt Ʈnchise.