GDPR informare clien╚Ťi

Stimate Client,

S.C. CO INVEST BROKER DE ASIGURARE SRL, societate cu sediul social ├«n Cluj-Napoca, Str.S─âp─âtorilor Nr.8 ├«nregistrat─â la Registrul Comer┼úului sub nr. J12/3432/2005, CUI 17985445, autorizat─â prin Decizia nr.3956/02.11.2005 emis─â de Comisia de Supraveghere a Asigur─ârilor, ├«nregistrat─â ├«n registrul brokerilor de asigurare cu nr. RBK – 318/04.11.200

V─â mul╚Ťumeste pentru fidelitatea dumneavoastr─â fat─â de serviciile oferite si va asigur─â ca va face in continuare tot posibilul sa v─â puna la dispozi╚Ťie cele mai bune informa╚Ťii, servicii ╚Öi produse de asigurare.

Acest formular este ├«ntocmit ├«n baza legisla╚Ťiei europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal (Regulamentul General al Uniunii Europene 2016/679, ÔÇťGDPRÔÇŁ) ╚Öi are ca scop informarea dumneavoastr─â cu privire la drepturile pe care le ave╚Ťi ├«n leg─âtur─â cu prelucrarea unor astfel de date, informare care s─â v─â ajute s─â decide╚Ťi ├«n cuno╚Ötin╚Ť─â de cauz─â cu privire la acordul dumneavoastr─â de prelucrare a anumitor date personale care v─â apar╚Ťin (ÔÇ×DateÔÇŁ), ├«n scopurile ╚Öi condi╚Ťiile mai jos prezentate.
Scopul general al prelucr─ârii datelor de c─âtre Societate este: prestarea serviciilor de asigurare ( ofertarea/emiterea poli╚Ťelor de asigurare, gestionarea poli╚Ťelor de asigurare, re├ónnoirea poli╚Ťelor de asigurare, consultant─â pentru ├«ntocmirea chestionarelor medicale ╚Öi a dosarelor de daune).

V─â inform─âm c─â Datele cu Caracter Personal ce sunt prelucrate de Societate, de c─âtre societa╚Ťile de asigurare sau de c─âtre ├«mputernici╚Ťi ai Societ─â╚Ťii, necesare pentru ├«ndeplinirea scopului general, sunt, dar far─â a se limita la acestea, urm─âtoarele: Nume ╚Öi prenume, V─ârsta/Data na╚Öterii, Adresa, CNP, E-mail, Telefon, Cet─â╚Ťenie, Reziden╚Ť─â, Na╚Ťionalitate, Dovada identit─â╚Ťii (carte de identitate, pasaport, serie, nr.), date din chestionarele medicale etc.

V─â inform─âm c─â temeiul legal pentru colectarea ╚Öi procesarea datelor persoanelor vizate pentru fiecare din scopurile definite mai sus poate fi: consim╚Ť─âm├óntul persoanei vizate (unde este cazul), cererea expres─â a persoanei vizate ├«nainte de ├«ncheierea contractului de asigurare, contractul de asigurare/poli╚Ťa la care persoana vizat─â este parte, o obliga╚Ťie legal─â, interesul legitim al Societ─â╚Ťii (de exemplu, dar nelimitat la prevenirea fraudelor/spalarea banilor).

V─â inform─âm c─â ├«n cadrul Societ─â╚Ťii noastre, prin fluxul de procesare ╚Öi stocare, datele cu caracter personal ar putea fi transferate urm─âtoarelor categorii de destinatari: societ─â╚Ťi de asigurare/reasigurare precum ╚Öi altor companii din grupul din care acestea fac parte, autorit─â╚Ťi ale statului (inclusiv autorit─â╚Ťi fiscale), furnizori implica╚Ťi ├«n mod direct/indirect ├«n procesul de asigurare (furnizori de servicii IT, furnizori de servicii de arhivare, consultan╚Ťi, exper╚Ťi etc.), agen╚Ťii de stat, guvernamentale, dac─â legisla╚Ťia stipuleaz─â acest lucru.
V─â inform─âm c─â datele dumneavoastr─â vor fi re╚Ťinute ├«n bazele de date ale Brokerului conform legisla╚Ťiei ╚Öi reglement─ârilor interne de arhivare.

V─â inform─âm c─â ave╚Ťi, cumulat, urmatoarele drepturi cu privire la Date ├«n rela╚Ťia dintre dumneavoastr─â ╚Öi Societate: drept de acces – ├«nsemn─ând dreptul de a putea solicita confirmarea faptului c─â Datele sunt prelucrate sau nu, iar ├«n caz afirmativ, pute╚Ťi solicita accesul la acestea, precum ╚Öi anumite informa╚Ťii despre acestea. La solicitarea dumneavoastr─â, ve╚Ťi primi ╚Öi o copie a Datelor, drept la rectificare – ├«nsemn├ónd dreptul de a ob╚Ťine rectificarea Datelor inexacte, precum ╚Öi completarea Datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de c─âtre dumneavoastr─â de informa╚Ťii suplimentare; dreptul la stergerea datelor (ÔÇťDreptul de a fi uitatÔÇŁ) ÔÇô ├«nsemnand c─â ├«n situa╚Ťiile reglementate expres de lege (├«n special ├«n cazul ├«n care v─â retrage╚Ťi consimt─âmantul sau ├«n cazul ├«n care se constat─â c─â Datele au fost prelucrate ilegal), ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine din partea Societ─â╚Ťii ╚Ötergerea Datelor care v─â privesc; dreptul de a retrage consim╚Ť─âmantul – ├«nsemn├ónd dreptul de a retrage, ├«n orice moment, consim╚Ť─âmantul pentru prelucrarea Datelor; dreptul la portabilitatea datelor – ├«nsemnand dreptul de a primi Datele pe care le-a╚Ťi furnizat ├«ntr-un format structurat, care poate fi citit automat ╚Öi dreptul de a solicita ca Datele s─â fie transmise altui operator ales de dumneavoastr─â; dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii ÔÇô ├«nsemnand dreptul de a ob╚Ťine din partea Societ─â╚Ťii restric╚Ťionarea prelucr─ârii Datelor ├«n anumite situa╚Ťii reglementate expres de lege (├«n special ├«n cazul ├«n care contesta╚Ťi exactitatea Datelor sau ├«n cazul ├«n care prelucrarea este ilegal─â, dar dumneavoastr─â v─â opune╚Ťi stergerii Datelor). ├Än aceste situa╚Ťii, cu excep╚Ťia stoc─ârii, Datele nu vor mai fi prelucrate; dreptul de a depune plangere – ├«nsemn├ónd dreptul dumneavoastr─â de a depune pl├óngere fa╚Ť─â de modalitatea de prelucrare a Datelor. Pl├óngerea se depune la Autoritatea Na╚Ťionala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Orice ne├«n╚Ťelegeri ivite se vor solu╚Ťiona pe cale amiabil─â. In caz de nerezolvare a litigiului, clientii se pot adresa pentru rezolvarea acestuia si la SAL-FIN. SAL-Fin este o structura creata in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara cu scopul de a pune la dispozitia Consumatorilor un mecanism de solutionare alternativa a litigiilor din domeniul financiar nonbancar, in conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr. 4/2016 privind organizarea si functionarea Entitatii de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul financiar nonbancar (SAL-FIN) si ale O.G. nr. 38/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti.
Procedurile de solu╚Ťionare alternativ─â a litigiilor sunt facultative, voluntare, separate de procedurile din instan╚Ťele de judecat─â ╚Öi sunt gratuite. Pentru accesarea procedurilor de solu╚Ťionare alternativ─â a litigiilor, Consumatorii trebuie s─â se adreseze SAL-FIN ├«n scris, direct la sediul SAL-FIN, prin posta sau prin alte mijloace electronice de comunicare.
Informa╚Ťii complete despre modul de solut╚Ťonare alternativ─â a litigiilor pot fi ob╚Ťinute la adresa de internet: www.salfin.ro. Solutionarea alternativ─â nu limiteaz─â dreptul par╚Ťilor de a se adresa direct instan╚Ťelor de judecat─â competente.
Pentru orice informa╚Ťii cu privire la politica de securitate a datelor v─â pute╚Ťi adresa companiei noastre la telefon/fax 0264-552 945 sau e-mailul office@co-invest.ro , ├«n aten╚Ťia Ofi╚Ťerului de conformitate/Responsabil cu protec╚Ťia datelor.

Comentariile sunt închise.